“Klik op de foto voor een vergroting.
Heeft u vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!”

Tel: 085-303 46 19 | Whatsapp: 06-47 82 01 35 | Naar de Contactpagina

AluSplash

AluSplash is een ideale oplossing tegen spatten. Het is natuurlijk hittebestendig, maar het is ook nog eens heel duurzaam, goed geprijsd én milieuvriendelijk. Dus helemaal van nu. Bovendien is het uitermate eenvoudig te monteren! De innovatieve, onderhoudsarme 4mm dikke AluSplash achterwanden hebben aluminium in de basis, en zijn afgewerkt met een duurzame, uv-bestendige hoogglanscoating. Perfect dus voor een achterwand.
Unieke eigenschappen van Alusplash

veilig & hygiënisch, gemakkelijk te reinigen
hittebestendig
scherp geprijsd
hoogwaardige hoogglans coating
snelle en eenvoudige montage
100% recyclebaar
licht van gewicht

AluSplash achterwanden

Van elke kleur uit het assortiment kunt een achterwand precies op maat laten maken Vrijwel elke hoogte of lengte is mogelijk. Voor achter de kookplaat zijn er ook twee standaard maten van 60 x 74 cm en 90 x 74 cm op vooraad. Deze panelen zijn voorzien van 2 losse aluminium afwerkprofielen waarmee de zijkanten mooi afgewerkt kunnen worden. Op deze manier heeft u een snelle, voordelige én mooie oplossing voor achter de kookplaat.
Technische omschrijving

AluSplash is een sandwichpaneel van 2 x 0,5mm dik aluminium met daartussen een vuurvertragende minerale kern. Dit samengestelde paneel voldoet aan verschillende internationale brandnormen. Hierdoor is het materiaal bij uitstek geschikt om als spatwand te worden toegepast achter en/of naast gasfornuizen en kookplaten. Het paneeloppervlak is voorzien van een duurzame, hoogglanzende en uv-bestendige transparante coating die qua uitstraling kan worden vergeleken met glas.

maximale afmetingen: 410 x 150 cm
dikte: 4 mm
gewicht: 7 kg/m2

Meer weten over dit product, neem contact op met onze klantenservice via onderstaand formulier, bel 085-303 46 19 of mail uw vragen naar info@dekeukenbaas.nl
AluSplash kleuren: